Home | eindhoven

Keuken wrappen in Eindhoven

Past je keuken niet meer bij je interieur? Of vind je simpelweg de kleur van je keuken niet meer mooi? Om jouw keuken in een nieuw jasje te steken en een nieuwe uitstraling te geven, ben je bij ons aan het juiste adres!

Onze professionele wrappers zorgen ervoor dat je binnen één dag al kunt genieten van het gevoel van een nieuwe keuken! En dat zonder verbouwing, rommel en onrust.

Keuken verbouwen of keukenkastjes vernieuwen?

Zijn je keukenkastjes nog in goede staat, maar kunnen deze wel een nieuwe kleur gebruiken? Kies er dan voor om je keukenkastjes te wrappen en zo je keuken in een volledig nieuw jasje te steken!

Je keukenkastjes laten wrappen is niet alleen een voordelig en snel, maar ook enorm duurzaam! Je hoeft geen nieuwe keuken aan te schaffen, want de grondstoffen van je bestaande keuken worden hergebruikt. Met wrappen geef je je huidige keuken namelijk een nieuw leven. De folie die onze professionele wrappers aanbrengen, is van de hoogste kwaliteit en maakt het mogelijk dat jij nog jarenlang kunt genieten van de kleur van jouw keuken.

Let op: wil je jouw keukenkastjes laten wrappen? Zorg er dan voor dat alle beschadigingen gerepareerd zijn, zodat de folie vlak en strak op de kastjes geplakt kan worden. Wist je dat wij ook de deurtjes van je keukenkastjes kunnen renoveren voordat wij je keuken gaan wrappen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!


Keuken wrappen: voor en na

Ben je nog steeds blij met de opstelling van je keuken, maar kan je keuken wel een opknapbeurt gebruiken? Laat dan je keukenkastjes en/of aanrechtblad wrappen en wordt weer verliefd op je keuken!

De wrapfolie waar wij mee werken, is van de hoogste kwaliteit en zowel kras- als stootbestendig. Omdat de folie in alle kleuren en met vele motiefjes verkrijgbaar is, kun je precies de kleurensamenstelling uitkiezen welke geheel naar jouw smaak is en bij je interieur past.

Nadat onze professionele wrappers klaar zijn met het wrappen van je keuken, ziet deze er compleet anders uit. De keuken ziet er weer als nieuw uit en de uitstraling is volledig afgestemd op jouw wensen. Zo geniet jij nog jarenlang van je keuken! Bekijk onze gerealiseerde projecten en volg ons op Instagram om de indrukwekkende keukentransformaties te zien.

Je bestande keuken renoveren met keukenwrapping

Wil je jouw keuken ook in een nieuw jasje steken? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen je wat er mogelijk is! Of het nu gaan om een enkele kast, alle kastjes of je keukenblad, wij helpen je graag om weer optimaal te kunnen genieten in het hart van je woning.

Neem contact met ons op en geniet binnenkort ook van een nieuwe keuken! Stuur ons via WhatsApp of per e-mail wat foto's van de keuken + je woonplaats en ontvang binnen 48 uur een op maat gemaakte prijsopgave!

mail
whatsapp