Home | over ons
ONS VERHAAL

Je zou het misschien niet verwachten, maar onze expertise is niet begonnen bij keukens. Bij ons zusterbedrijf Auto Kustoms wrappen we al jaren (luxueuze) auto’s, van Tesla’s tot Lamborghini's en hebben dus al veel ervaring met het wrappen. Omdat we altijd volgens de hoogste kwaliteitsnormen werken, hebben we een schat aan kennis en kunde over wrappen opgebouwd. En dus hebben we begin 2020 besloten eindelijk gehoor te geven aan de vraag die we al jaren horen: “Kunnen jullie ook mijn keuken wrappen?”


De reden om een keuken te wrappen komt eigenlijk altijd op hetzelfde neer: men wil het gevoel van een nieuwe keuken, maar niet voor de prijs van die nieuwe keuken. Daar kunnen wij met onze expertise natuurlijk volledig aan voldoen. Na de vele aanvragen zijn wij eerst begonnen met het wrappen van onze eigen keukens en het resultaat was verbluffend. Doordat wij verschillende soorten folie hebben getest, weten we de beste interieurfolie te gebruiken om zo de kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen. Daarnaast streven we continu naar het beste en mooiste resultaat. Een samenloop van omstandigheden en Wrapjekeuken.nl is geboren!

ONZE VISIE

Bij Wrapjekeuken.nl geloven we dat je je goed moet voelen in je keuken – het is immers de centrale plek van je huis. Veel mensen willen daarom graag een nieuwe keuken, maar zien op tegen de renovatie en alles wat die met zich mee brengt. Daarnaast is men vaak tevreden over de apparatuur, opstelling en het vooraanzicht van de huidige keuken. En dat snappen we. Daarom creëren wij, met slechts een verandering van kleur, een gloednieuwe look en dus een nieuwe keuken. Allemaal voor een betaalbare prijs, waarbij ingrijpende verbouwingen uitblijven.


Benieuwd wat het kost om jouw keuken te laten wrappen? Stuur ons een paar foto’s via whatsapp en ontvang gratis een prijsopgave!

WIL JIJ EEN NIEUWE KEUKEN, MAAR NIET VOOR EEN NIEUWE PRIJS?

Stuur ons via WhatsApp of e-mail wat foto's van de keuken + je woonplaats en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsopgave!

mail
whatsapp