Home | keuken wrappen

KEUKEN WRAPPEN

keuken renovatie

KEUKENKASTJES WRAPPEN

Met alleen al het wrappen van de keukenkastjes kun je een compleet nieuwe look creëren. Ben je de huidige kleur zat, is de keuken verouderd of heb je zin in iets nieuws, zonder te veel gedoe? Dan kun je ervoor kiezen om de keuken te wrappen. Je kunt de keukenkasten en lades in een gewenste kleur laten wrappen met folie. Zo heb je in een handomdraai een gloednieuwe keuken.

KEUKEN WRAPPEN VOOR EN NA?

Word opnieuw verliefd op je keuken. Na het wrappen ziet de keuken er compleet anders uit. De uitstraling van de keuken is precies naar jouw smaak en het beeld is luxe en nieuw. Nu kun je nog jaren verder genieten van de keuken. Op de voor en na foto's kunt je de indrukwekkende resultaten zien.

MATTE FOLIE EN FOLIE MET MOTIEF

De mogelijkheden zijn eindeloos bij het wrappen van een keuken. Je kunt kiezen uit veel verschillende types, kleuren en motiefjes. De matte folie kan goed gebruikt worden voor het behalen van een moderne en strakke keuken. De matte folie weerkaatst geen licht, waardoor er een rustige sfeer ontstaat. Naast een de matte folie hebben we ook veel verschillende folies met een motief. Zo kun je marmer, beton of hout op een makkelijke en goedkope manier in de keuken integreren. De soort folie geeft dus de mogelijkheid om bepaalde sferen te creëren.

keuken renovatie
keuken renovatie

DE VOORDELEN VAN JE KEUKEN LATEN WRAPPEN

Het is snel

Het is voordelig

Er is geen rommel

Het is kras- en stootbestendig

De mogelijkheden zijn eindeloos

INFORMATIE OVER DE MATERIALEN

Wat voor materialen worden er gebruikt?

Kan de folie daarna weer makkelijk worden verwijderd?

Kunnen er hete pannen worden geplaatst op de folie?

Is de folie duurzaam?

Blijven er vingerafdrukken op de folie zitten?

Wat zijn de mogelijkheden qua kleur?

Keuken wrappen kosten

Omdat elke keuken uniek is hanteren wij geen vaste prijzen. Hierbij spelen verschillende factoren een grote rol: de grootte van de keuken, de bewerkelijkheid en de kleur of motief die je kiest zijn belangrijke factoren. Ook houden wij rekening met de reisafstand. Het wrappen van je keuken is goedkoper dan het compleet renoveren van je hele keuken. De minimale prijs van het vervangen van je complete keuken bedraagt rond de €5000,- terwijl je bij Wrap je keuken al vanaf €999,- je keuken volledig kan wrappen.

mail
whatsapp