Home | keuken renovatie

Keukendeurtjes vervangen

Wil je graag jouw keuken laten wrappen, maar zijn de deurtjes van je keukenkastjes beschadigd of ben je uitgekeken op het profiel van de deurtjes? Geen probleem! Wij wrappen niet alleen keukens, maar kunnen ook je keukendeurtjes vervangen voor nieuwe exemplaren. Uiteraard wrappen wij je nieuwe vlakke kastdeurtjes met de gewenste kleur folie, waardoor je alsnog kunt genieten van het gevoel van een nieuwe keuken, zonder dat je je hele keuken hoeft te vervangen.

keuken renovatiekeuken renovatie

Gehele keuken vervangen of je oude keukenfrontjes vervangen?

Het vervangen van je gehele keuken neemt vaak een langere periode in beslag en brengt een hoop onrust met zich mee. Om binnen een korte periode en zonder rommel of bouwstof te kunnen genieten van een nieuwe keuken, is het wrappen van je keuken dé perfecte oplossing! Zo geef je binnen een paar dagen jouw bestaande keuken een volledig nieuwe uitstraling.

Wil je je keuken graag laten wrappen en is de kwaliteit van je kastjes nog goed, maar ben je uitgekeken op de vorm of het gedateerde profiel van je keukenkastjes? Dan voorzien wij al jouw keukenkastjes van nieuwe keukenfrontjes, zoals keukenkastdeurtjes ook wel genoemd worden. De nieuwe keukenfrontjes die wij maken zijn volledig glad en worden op maat gemaakt, waarna wij deze maatwerk kastdeurtjes voorzien van de gewenste wrapfolie. Doordat de deurtjes geen profiel hebben, krijgt je keuken direct een strakke en moderne uitstraling in plaats van de ouderwetse uitstraling die kastdeurtjes met een profiel met zich meebrengen.

Daarnaast zorgt het feit dat er geen profiel in de keukenfrontjes zit, er ook voor dat de folie perfect egaal geplakt kan worden en beter hecht. Zo kunnen wij een duurzaam resultaat garanderen en kan jij nog jarenlang genieten van je nieuwe keuken met een strakke, moderne en frisse uitstraling!

Benieuwd naar het hoogwaardige resultaat van ons werk? Bekijk onze gerealiseerde projecten en volg ons op Instagram!

Let op: de door ons op maat gemaakte kastdeurtjes zijn te allen tijde vlak en worden door ons voorzien van wrapfolie, zodat de deurtjes perfect bij je keuken passen en een lange levensduur hebben.

keuken renovatie

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Bij Wrapjekeuken.nl staan wij te popelen om jouw keuken een complete make-over te geven! Wij toveren je keuken met ouderwetse, versleten of slordige aanblik om naar een strakke, stijlvolle en moderne keuken. En het beste is dat jij, afhankelijk van de grootte van je keuken, binnen maximaal 4 dagen van je nieuwe keuken kunt genieten! Wij halen je oude kastdeurtjes op, zorgen dat de nieuwe kastdeurtjes exact op maat gemaakt worden en wrappen vervolgens de nieuwe deurtjes en alle andere delen van je keuken in de gewenste kleur.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw keuken een nieuwe look te geven? Neem eenvoudig contact met ons op of vraag direct een offerte aan via WhatsApp, per e-mail of telefoon. Stuur een paar foto’s van je keuken op, inclusief je woonplaats, en ontvang binnen 48 uur een prijsopgave!


Keukenkastdeurtjes vervangen voor een duurzaam resultaat

Om jouw keuken met behulp van wrapfolie in een nieuw jasje te steken, is het belangrijk dat er geen beschadigingen in of op je keukenkastdeurtjes zitten. Zitten er wel beschadigingen op? Dan zie je dit door de wrapfolie heen, aangezien de folie strak op de kastjes wordt geplakt.

Om er zeker van te zijn dat je keuken perfect gewrapt kan worden, kunnen wij je beschadigde keukenkastdeurtjes vervangen. Onze meubelmaker maakt de nieuwe deurtjes op maat, waardoor deze perfect bij jouw keukenkastjes passen. De deurtjes die wij leveren zijn te allen tijde vlak, wat betekent dat er geen profiel in zit. Dit is nodig om de folie zo strak mogelijk tegen je keukendeurtjes aan te kunnen plakken. Houd er rekening mee dat je voor een mooi resultaat al je keukenkastdeurtjes moet vervangen en niet één kastdeurtje kunt vervangen, aangezien het belangrijk is dat de deurtjes van je keukenkastjes gelijkwaardig zijn.

keuken renovatie

Keukendeurtjes op maat: het ultieme resultaat!

Kun je niet wachten om jouw keuken een nieuwe uitstraling te geven? Neem dan gerust contact met ons op! Wij inventariseren je wensen en vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is. Of het nu gaat om beschadigde keukendeurtjes, je gewoon toe bent aan strakke nieuwe keukendeurtjes of je alleen je keuken wilt laten wrappen, wij staan te popelen om jou weer te laten genieten van de centrale plek in je woning!


WIL JIJ EEN NIEUWE KEUKEN, MAAR NIET VOOR EEN NIEUWE PRIJS?

Stuur ons via WhatsApp of per e-mail wat foto's van de keuken, inclusief je woonplaats, en ontvang binnen 48 uur een prijsopgave!

mail
whatsapp