Home | rotterdam

KEUKEN WRAPPEN IN ROTTERDAM

Wil je jouw keuken een nieuwe uitstraling geven, zijn je keukenkastjes beschadigd of vind je simpelweg de kleur van je kastjes niet meer mooi, maar is je keuken kwalitatief nog goed? Wrapjekeuken.nl biedt de perfecte oplossing: wij wrappen je keuken, waardoor je keuken een compleet nieuwe ‘look & feel’ krijgt!

Dankzij onze ruime collectie kwalitatief hoogwaardig wrapfolie, kun je kiezen uit vele types, kleuren en motieven. Binnen één dag geniet jij van een zo goed als nieuwe keuken!

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Je keuken wrappen bij Wrapjekeuken.nl is dé makkelijkste manier om je keuken een make-over te geven. Wij wrappen je keuken op locatie en zijn binnen één dag klaar. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om jouw keuken een nieuwe look te geven? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan via WhatsApp of per e-mail. Stuur een paar foto’s van je keuken op, inclusief je woonplaats, en ontvang binnen 48 uur een prijsopgave. Voor je het weet staan wij voor je deur en geniet jij binnen één dag van een nieuwe keuken!


Keuken renoveren in Rotterdam: voordelig je keuken opknappen met wrapfolie

Om het gevoel van een nieuwe keuken te ervaren en de centrale plek van je huis een nieuwe uitstraling te geven, is het niet altijd nodig om een nieuwe keuken aan te schaffen of je huidige keuken te verbouwen. Als de kwaliteit van je keuken en de apparatuur nog goed is, kun je je keuken laten wrappen.

Door het wrappen van je keuken krijgen je keukenkastjes een nieuwe kleur en uitstraling, zonder dat je in een stoffige verbouwing zit. Onze uitgebreide selectie folies bevat altijd het perfecte exemplaar om de look te realiseren die bij jouw interieur past. De hoogwaardige kras- en stootbestendige folie is onderhoudsvriendelijk. Ben je benieuwd naar de resultaten van keukens wrappen? Bekijk onze gerealiseerde projecten en volg ons op Instagram!

Keukenkastjes wrappen of de deurtjes van je keuken vervangen?

Om je huidige keuken op te knappen, zijn er vele mogelijkheden. Zo kun je er onder andere voor kiezen om uw keuken te laten spuiten, de kastdeurtjes te laten vervangen of een volledig nieuwe keuken aan te schaffen. Het wrappen van je keukenkastjes is niet alleen een voordelige, maar ook een snellere, schonere en bovenal duurzamere manier om je keuken op te knappen.

Het renoveren van je keuken kan vaak enkele weken duren en brengt een hoop rommel, stof en onrust met zich mee. Wrappen is niet alleen stukken goedkoper, maar ook nog eens binnen één dag klaar zonder dat je last hebt van bouwstof en rommel. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken? Neem dan gerust contact met ons op!


WIL JIJ EEN NIEUWE KEUKEN, MAAR NIET VOOR EEN NIEUWE PRIJS?

Stuur ons via WhatsApp of per e-mail wat foto's van de keuken, inclusief je woonplaats, en ontvang binnen 48 uur een prijsopgave!

mail
whatsapp