Home | amsterdam

KEUKEN WRAPPEN IN AMSTERDAM

Genieten van het gevoel van een nieuwe keuken, zonder de hoofdprijs te betalen? Laat je keuken wrappen en creëer een compleet nieuwe look voor het hart van jouw huis!

Je keuken is de centrale plek in huis, een plek waar je je altijd op je gemak moet voelen. En om ultiem van je keuken te kunnen genieten, is het belangrijk dat de kleur en de uitstraling goed bij zowel jou als je interieur passen. Door je keuken te laten wrappen, weet je zeker dat je weer geniet van een zo goed als nieuwe keuken die volledig aan jouw wensen voldoet.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Je keuken wrappen bij Wrapjekeuken.nl is dé makkelijkste manier om je keuken een make-over te geven. Wij wrappen je keuken op locatie en zijn binnen één dag klaar. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om jouw keuken een nieuwe look te geven? Neem eenvoudig contact met ons op of vraag direct een offerte aan via WhatsApp, per e-mail of telefoon. Stuur een paar foto’s van je keuken op, inclusief je woonplaats, en ontvang binnen 48 uur een prijsopgave. Voor je het weet staan wij voor je deur en geniet jij binnen één dag van een nieuwe keuken!


Keuken opknappen zonder verbouwen? Keukenkastjes wrappen!

Zou je graag een nieuwe keuken willen, maar zit je niet te wachten op de troep die een verbouwing met zich meebrengt? Als je keuken kwalitatief nog voldoet, kun je er ook voor kiezen om je keukenkastjes te laten wrappen.

De letterlijke vertaling van wrappen is ‘inpakken’ en dat is precies wat wij doen! Met behulp van speciale folie, zorgen wij ervoor dat al jouw keukenkastjes en lades worden ‘ingepakt’ en jouw keuken een geheel nieuwe uitstraling krijgt. Wij werken enkel met hoogwaardige kras- en stootbestendige folie en garanderen dat de folie perfect wordt afgewerkt. Hierdoor bieden wij wel 6 jaar garantie. Ben je benieuwd naar de resultaten? Bekijk onze opgeleverde projecten en volg ons op Instagram!

Ook je keuken laten wrappen?

Het laten wrappen van je keuken brengt vele voordelen met zich mee. Zo is er geen verbouwing nodig, heb je geen last van bouwstof en vuil én kun je kiezen uit zeer veel kleuren, motiefjes en designs. Of jouw droomkeuken nu een matte kleur heeft, een metallic look of een vrolijke roze kleur, in ons eindeloze assortiment folie vind je altijd de perfecte kleur voor jouw keuken!

Bovendien zijn wij zo goed als altijd binnen één dag klaar, waardoor je direct gebruik kunt maken van je keuken.

Neem contact met ons op en geniet binnenkort ook van een nieuwe keuken! Stuur ons via WhatsApp of e-mail wat foto's van de keuken + je woonplaats en ontvang binnen 48 uur een prijsopgave!

mail
whatsapp